استر موجود در چند میوه شیمی یازدهم استر که از ترکیب کربوکسیلیک اسید و الکل به وجود میآید دارای فرمول کلی R1COOR2 هستند که R1 و R2 بخش باقیمانده از کربوکسیلیک اسید و الکل میباشند. استرها به طور وسیع در مواد آلی وجود دارند که در اینجا حضور آنها را در سه میوه موز، سیب، انگور و آناناس بررسی میکنیم: با توجه به جدول بالا متوجه میشویم که: استر موجود در میوۀ موز، از پنتانول و اتانوئیک اسید به دست آمده است. استر موجود در میوۀ سیب، از متانول و بوتانوئیک اسید به دست آمده است. استر موجود در میوۀ انگور، از اتانول و هپتانوئیک اسید به دست آمده است. استر موجود در میوۀ آناناس، از اتانول و بوتانوئیک اسید به دست آمده است. سوال: نام استری که از پروپانول و اتانوئیک اسید به دست میاد، چیه؟ برگرد به مطلب قبلی(استر) برو به مطلب بعدی(استرها و الکلهای دو عاملی) #استر